fbpx

Event Styling

website-met-kader

Sweet Style organiseert de aankleding voor zowel zakelijke als feestelijke events op maat of het nu om een tuinfeest, bedrijfsfeest, jubilea of een babyshower gaat. Met de juiste styling creëer je al snel een geweldige sfeer op jullie feest of event. Hoe zou het zijn als alle onderdelen van jullie event perfect op elkaar zijn afgestemd en waar nagedacht is over elk detail? Samen voeren we het gekozen thema geheel door op alle onderdelen van jullie event. Ik neem alle zorgen voor jullie uit handen en zorg ervoor dat jullie wensen uitgroeien tot een uniek event.

Sweet Style is gespecialiseerd in het aandragen van unieke ideeën en het bedenken van concepten. Door mijn creativiteit en ervaring heb ik een goed oog ontwikkeld voor stijl en compositie.

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen jullie je wensen en ideeën doorgeven en gaan we samen brainstormen. Aan de hand daarvan ga ik een offerte op maat voor jullie maken waarin jullie al de sfeer voor het event al kunnen proeven.

Als het vertrouwen er is ontwerp ik voor jullie een geheel styling concept op maat, waarin alle onderdelen van het event aan bod komen. Als jullie helemaal tevreden zijn met het concept ga ik voor jullie unieke leveranciers benaderen die goed bij het concept passen. Op de dag zelf komt het team van Sweet Style het gehele styling concept uitvoeren. Ook zorgt het team ervoor dat het in zijn geheel weer wordt opgeruimd.

Kosten

Voor iedere event verzorgen wij een styling concept op maat, daarom is het lastig om een kostenindicatie te geven. Sweet Style werkt op basis van een uurtarief van €65. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we samen jullie wensen door en kan ik aan de hand daarvan een offerte opmaken.

Meer weten neem contact met mij op.

img_06681

Start typing and press Enter to search