fbpx

Over Daniëlle

Creatief, gemotiveerd, perfectionistisch, enthousiast en de kracht achter Sweet Style

Om elke dag bezig te mogen zijn om mooie dingen te verzinnen, te creëren en om jullie sprookje tot leven te brengen is voor mij een droom die uitkomt. Ik word er erg gelukkig van om een mooi kloppend compleet plaatje neer te zetten waarin nagedacht is over elk detail.

Er was eens

Vanaf dat ik een klein meisje was ben ik altijd al creatief bezig geweest. Mijn agenda’s waren daarom ook altijd ware plakboeken. Ik zwijmel(de) altijd helemaal weg bij romantische feel good films, met als favoriet The Weddingplanner (lekker cliché i know). Ik fantaseerde er dan ook altijd helemaal op los hoe mijn bruiloft eruit zou komen te zien en natuurlijk over DE JURK! Omdat creatief bezig zijn mijn passie was, ben ik de opleiding mode en interieur styling gaan volgen op het SintLucas. Na het behalen van mijn papiertje ging ik aan de slag als stylist en heb in deze jaren al heel veel mooie bruiloften, evenementen, showrooms en winkels mogen stylen, voor diverse bedrijven en bruidsparen.

In maart 2014 kreeg mijn leven een andere wending door een bedrijfsongeval. Daarna was het vallen, opstaan en keuzes maken. Ondanks deze moeilijke periode waar ik veel van geleerd heb, kwam er ook een mooie kans op mijn pad. Ik kreeg de kans om mijn droom te verwezenlijken, namelijk het opzetten van een eigen onderneming in de bruiloft wereld. Een half jaar later had ik dan ook de papieren in handen en mocht ik mijzelf weddingplanner noemen. Om hier meer ervaring voor op te doen, ben ik stage gaan lopen bij Bloom Wedding. Een prachtig bedrijf, waar ik mega veel geleerd heb. Toen was het zover en werd Sweet Style met veel liefde en passie opgericht. Vanaf toen leef ik mijn sprookje en mag ik elke dag mooie bruiloften en evenementen organiseren voor geweldig lieve mensen.

De eeuwige verbintenis die je met elkaar aangaat en om dit samen te vieren met iedereen waar je van houdt vind ik erg speciaal. En als ik daar dan ook nog deel van mag uitmaken vind ik erg bijzonder. Mijn passie is dat ik jullie droombruiloft of event neer kan zetten waar jullie al jaren van dromen. Met styling creëer je gelijk een geweldige sfeer en kun je erg goed laten zien wie jullie zijn als stel of waar je voor staat als bedrijf.

Ik kijk er naar uit om jullie verhaal te horen en om iets moois voor jullie neer te zetten.

Veel liefs Daniëlle

Start typing and press Enter to search