fbpx

Bloemen bestellen

Gefeliciteerd met jullie verloving, leuk dat jullie gaan trouwen bij Het Witte Kasteel!

Voor jullie grote dag ontvangen jullie vanuit Het Witte Kasteel, in samenwerking met Sweet Style, een mooi bloemen pakket. Het pakket bestaat uit:
– 1 grote vaas met bloemen voor op de tekentafel
– 10 bloementoefjes voor aan de stoelen bij de ceremonie (zonder vaas)
– 10 vaasjes met bloemen voor op de tafels bij de borrel  

Wij werken met seizoen bloemen in de kleuren wit met groen.
Willen jullie graag een andere kleur(en) eraan toevoegen? Of juist een bepaalde bloemsoort terugzien in de boeketten? Dat is dit mogelijk tegen een meerprijs. Jullie kunnen jullie wensen aangeven in dit formulier.  

Na het invullen van dit formulier ontvangen jullie binnen een week een bevestiging van ons dat jullie bestelling in behandeling is genomen. Jullie bestelling is vanaf dan definitief. Mochten jullie nog kleuren of bloemen willen wijzigen, of juist iets toe willen voegen aan jullie bestelling, dan is dit mogelijk tot 2 weken voor jullie bruiloft. Daarna kan er niks meer gewijzigd worden. Wij zorgen ervoor dat jullie bloemen op tijd geleverd worden en ook dat alles weer opgehaald wordt op locatie.  
  Mochten jullie graag het pakket willen uitbreiden, zodat al jullie bloemen hetzelfde zijn op jullie bruiloft, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Geef hieronder jullie wensen aan en dan neem ik contact met jullie op.

  Handig om te weten:
  - Wij stemmen met de locatie af wanneer de bloemen geleverd en opgehaald worden.
  - De locatie zorgt ervoor dat de bloemen neergezet worden.
  - De vazen die gebruikt worden zijn eigendom van Sweet Style en mogen daarom niet mee naar huis genomen worden. Zij dienen in het kasteel te blijven.

  Start typing and press Enter to search